Previous
Previous Product Image

Apivita Jasmine Shower Gel Travel Size 75ml

L 300.00
Next

Davines OI All in One Milk 50ml

L 2,000.00
Next Product Image

Crescina PLC 12 x20 ampule

L 9,960.00

Out of stock

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: ,

Description

Crescina PLC 12 x20 ampula është një produkt i specializuar për trajtimin dhe stimulimin e rritjes së flokëve. Këto ampula përmbajnë një formulë të avancuar që synon të ndihmojë në rritjen e folikulave të flokëve dhe përmirësimin e densitetit të flokëve ekzistues.

Përshkrimi i Produktit
Crescina PLC 12 përdor teknologjinë më të re për të promovuar rigjenerimin natyral të flokëve dhe për të mbështetur shëndetin e kokës. Çdo paketë përmban 20 ampula, të cilat përdoren për një periudhë trajtimi të përcaktuar. Ampulat janë të lehta për t’u përdorur dhe aplikohen direkt në skalp, duke masazhuar butësisht për të siguruar përthithjen optimale të përbërësve aktivë.

Përbërësit Kryesorë
Kompleksi i Rritjes së Flokëve: Stimulon aktivitetin e qelizave në folikulat e flokëve, duke ndihmuar në rigjenerimin dhe forcimin e tyre.
Kompleksi i Densitetit: Përmirëson strukturën dhe trashësinë e flokëve ekzistues, duke bërë që flokët të duken më të plotë dhe më të fortë.
Ekstraktet Bimore: Ndihmojnë në ushqimin e skalpit dhe në mbrojtjen e flokëve nga dëmtimet e jashtme.
Përdorimi
Për të arritur rezultatet më të mira, rekomandohet përdorimi i Crescina PLC 12 x20 ampula për të paktën dy muaj. Ampulat duhet të aplikohen në flokë të pastër dhe të thatë, duke ndjekur udhëzimet e përshkruara në paketim.

Përfitimet
Stimulon Rritjen e Flokëve: Aktivizon dhe promovon rritjen natyrale të flokëve të reja.
Përmirëson Densitetin: Ndihmon në rritjen e densitetit të flokëve, duke bërë që flokët të duken më të trashë dhe më voluminoz.
Ushqen dhe Mbron: Përbërësit aktivë ushqejnë skalpin dhe flokët, duke i mbrojtur nga faktorët e dëmshëm të mjedisit.
Crescina PLC 12 x20 ampula është zgjedhja ideale për këdo që kërkon të përmirësojë cilësinë dhe densitetin e flokëve, duke përdorur një trajtim efektiv dhe të sigurt.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Crescina PLC 12 x20 ampule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?