Previous
Previous Product Image

Serapinn Strong 600000 SPU x30 capsule

L 2,480.00
Next

Deep Sleep Melatonin 1mg x10 capsule

Original price was: L 924.00.Current price is: L 800.00.
Next Product Image

Brufen 400mg x30 tablet

L 235.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Brufen 400 mg përdoret për të lehtësuar dhimbjen dhe inflamacionin në kushte të tilla si osteoartriti ose artriti reumatoid. Gjithashtu trajton gjendje të tjera të dhimbshme si dhimbje dhëmbi, dhimbje pas operacionit, dhimbje menstruale etj.
Brufen 400 mg përdoret gjithashtu për uljen e temperaturës. Rekomandohet për përdorim tek të rriturit dhe fëmijët me peshë mbi 7 kg.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brufen 400mg x30 tablet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?