Previous
Previous Product Image

Albiolact x8 vial

Original price was: L 1,600.00.Current price is: L 1,500.00.
Next

Serapinn Strong 250000 SPU x10 capsule

Original price was: L 3,100.00.Current price is: L 3,000.00.
Next Product Image

Zibenac 25000 UI 2x 2.5ml

L 1,118.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Mungesa e vitaminës D duhet të konstatohet klinikisht dhe/ose me ekzaminime laboratorike. Trajtimi synon rikthimin e depozitave të vitaminës D dhe do të ndiqet me terapi mirëmbajtjeje nëse rreziku i mungesës vazhdon, në një dozë të përshtatshme të vitaminës D për parandalim.

Në shumicën e rasteve, këshillohet që gjatë fazës së trajtimit të mos tejkalohet një dozë kumulative prej 600,000 I.U. në vit, përveç nëse këshillohet ndryshe nga mjeku. Si indikacion jepet skema e mëposhtme e dozimit, e cila do të përshtatet sipas gjykimit të mjekut bazuar në natyrën dhe ashpërsinë e gjendjes së mungesës.

ZIBENAK 10,000 IU / ml pika nga goja, tretësirë – ​​Dozat ditore të treguara më poshtë mund të merren edhe një herë në javë duke shumëzuar me shtatë dozën e treguar ditore.

Të rriturit dhe të moshuarit – Parandalimi: 3-4 pika në ditë (e barabartë me 750-1000 IU vitaminë D3). Në subjektet me rrezik të lartë të mungesës mund të jetë e nevojshme të rritet doza deri në 8 pika në ditë (e barabartë me 2000 IU vitaminë D3). Trajtimi: 20-40 pika në ditë (e barabartë me 5000-10000 IU vitaminë D3) për 1-2 muaj.

Foshnjat, Fëmijët dhe Adoleshentët (< 18 vjeç) Parandalimi: 2-4 pika në ditë (e barabartë me 500-1000 IU vitaminë D3). Trajtimi: 8-16 pika në ditë (e barabartë me 2000-4000 IU vitaminë D3) për 4-5 muaj. Gratë shtatzëna 3-4 pika në ditë (e barabartë me 750-1000 IU vitaminë D3) në tremujorin e fundit të shtatzënisë.

Udhëzime për përdorim:

1. Shkundni shishen përpara përdorimit.

2. Zhvidhosni kapsulën e sigurisë për fëmijët duke e shtypur nga lart poshtë dhe duke e kthyer njëkohësisht në të kundërt të akrepave të orës

3. Numëroni pikat në një lugë dhe futini direkt në gojë.

4. Mbyllni shishen duke e vidhosur kapsulën plotësisht në drejtim të akrepave të orës dhe vendoseni në paketim. ZIBENAK 25,000 I.U./2.5 ml tretësirë ​​orale në enë me një dozë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zibenac 25000 UI 2x 2.5ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?