Previous
Previous Product Image

ESI No DOL x 60 caps

L1,500.00
Next

Vitreoxygen x20 eff tablets

Original price was: L1,250.00.Current price is: L1,000.00.
Next Product Image

Serapinn Strong 250000 SPU x 10 caps

Original price was: L3,100.00.Current price is: L3,000.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Serapinn Forte përmban serrapeptazë si një përbërës aktiv. Është një enzimë proteolitike që ka një aktivitet enzimatik shumë të theksuar duke përfshirë një efekt të fuqishëm anti-inflamator, antiedematoz, mukolitik dhe fibrinolitik. Përdorimi i tij rekomandohet për të gjitha gjendjet inflamatore akute. Lehtëson dhimbjen dhe përshpejton uljen e edemës dhe hematomës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Serapinn Strong 250000 SPU x 10 caps”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?