Previous
Previous Product Image

Doppel Herz Magnesium + Calcium + D3 x 40 tab

L 1,200.00
Next

Albiolact x8 vial

Original price was: L 1,600.00.Current price is: L 1,500.00.
Next Product Image

Vomix x20 bustine

L 1,610.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Vomix është një suplement me vitamina B, minerale, kripëra, karbohidrate dhe aminoacide që përdoren në rastet e mungesës së këtyre elementeve, për të përmbushur nevojat ushqyese të trupit. Vitamina B1, B2, B6 dhe acidi pantotenik luajnë një rol thelbësor në metabolizëm dhe ndihmojnë në shndërrimin e lëndëve ushqyese në energji. Vomix është ideal në rastet e të vjellave për të zëvendësuar elementët e humbur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vomix x20 bustine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?