Previous
Previous Product Image

Vertigo x30 tablet

L 1,870.00
Next

Axonol x30 capsule

L 2,860.00
Next Product Image

Valshedir Light x28 capsule

L 1,870.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Përshkrimi i Produktit: Valshedir Light është një suplement dietik i formuluar posaçërisht për të mbështetur shëndetin e prostatës dhe funksionin e traktit urinar tek meshkujt. Paketimi përmban 28 kapsula, të cilat ofrojnë një kombinim të ekuilibruar të përbërësve natyralë dhe vitaminave për të ndihmuar në mbajtjen e shëndetit optimal të prostatës.

Karakteristikat dhe Përfitimet:

  • Përbërës natyralë: Përmban ekstrakte bimore dhe përbërës natyralë të njohur për mbështetjen e shëndetit të prostatës, si Serenoa repens (saw palmetto) dhe pygeum africanum.
  • Mbështetje për prostatën: Ndihmon në përmirësimin e funksionit të prostatës dhe reduktimin e simptomave të hiperplazisë beninje të prostatës (BPH).
  • Përmirësim i funksionit urinar: Ndihmon në përmirësimin e rrjedhjes së urinës dhe reduktimin e frekuencës së urinimit gjatë natës.
  • Formulë e balancuar: Përmban gjithashtu vitamina dhe minerale që mbështesin shëndetin e përgjithshëm dhe mirëqenien e meshkujve.

Përdorimi:

  • Indikacionet: Rekomandohet për meshkujt që kërkojnë të mbështesin shëndetin e prostatës dhe të përmirësojnë funksionin urinar.
  • Mënyra e përdorimit: Merrni një kapsulë në ditë me një gotë ujë, mundësisht gjatë një vakti. Ndiqni udhëzimet e dhëna në paketim ose të rekomanduara nga mjeku ose farmacisti juaj.
  • Këshilla për përdorim: Përdoreni rregullisht për rezultatet më të mira. Konsultohuni me mjekun para përdorimit nëse keni ndonjë problem shëndetësor ose jeni duke marrë ndonjë ilaç tjetër.

Paralajmërime dhe Kujdes:

  • Kundërindikimet: Nuk duhet përdorur në rastet e alergjisë ndaj ndonjë përbërësi të produktit.
  • Efektet anësore: Produkti zakonisht tolerohet mirë, por në rast të ndonjë reagimi të padëshiruar, ndërprisni përdorimin dhe kontaktoni mjekun.
  • Ruajtja: Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë, larg nga drita e diellit dhe jashtë mundësive të fëmijëve. Sigurohuni që kapaku të jetë i mbyllur mirë pas çdo përdorimi për të ruajtur freskinë e produktit.

Përfundim: Valshedir Light x 28 Kapsula është një suplement efektiv dhe i sigurt për mbështetjen e shëndetit të prostatës dhe përmirësimin e funksionit urinar tek meshkujt. Me një formulë të pasur me përbërës natyralë dhe vitamina, ky produkt ndihmon në mbajtjen e shëndetit optimal të prostatës dhe në reduktimin e simptomave të hiperplazisë beninje të prostatës, duke ofruar një mbështetje të rëndësishme për mirëqenien e përgjithshme të meshkujve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Valshedir Light x28 capsule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?