Previous
Previous Product Image

Valshedir Light x28 capsule

L 1,870.00
Next

Carniten x30 capsule

Original price was: L 3,100.00.Current price is: L 3,000.00.
Next Product Image

Axonol x30 capsule

L 2,860.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Axonol është një suplement ushqimor i pasur me vitamina B, L-carnitine, L-tirozinë që ndihmojnë funksionimin normal të trurit, sistemit nervor dhe për të mbajtur një performancë të mirë mendore.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Axonol x30 capsule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?