Previous
Previous Product Image

Obinox 200ml

L 1,331.00
Next

Doppel Herz Omega 3 250ml

L 2,400.00
Next Product Image

Urisen Plus 7+7 bustine

L 1,500.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Urisen Plus është një suplement ushqimor i cili përmban ekstrakte Cranberry të përqëndruara, Lactobacillus Acidophillus, Vitaminë C dhe ekstrakte Asparagusi. Cranberry dhe Asparagusi favorizojnë funksionimin normal të traktit urinar. Asparagusi gjithashtu ka veti depurative për organizmin. Vitamina C ndihmon në mirëfunksionimin e sistemit imunitar. Lactobacillus Acidophillus, i cili gjendet në bustinë të veçantë për të mos humbur vetitë, favorizon ekuilibrimin e florës bakteriale.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Urisen Plus 7+7 bustine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?