Previous
Previous Product Image

Cevo Texx x10 bustine

L 1,620.00
Next

Buona Respiro 140ml

L 1,500.00
Next Product Image

Tussavit 125g

L 319.00

Hurry! only 5 left in stock.
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Produkt mjekesor bimor i përdorur si ekspektorant në kollë dhe në të ftohurin e zakonshëm. Tussavit shurup për kollë përdoret nga të rriturit, adoleshentët dhe fëmijët mbi 2 vjeç.

Mos e merrni Tussavit shurup

  • Nese ju jeni alergjik ndaj Trumzës (thymus) apo bimëve të tjera të familjes së mentes, Gjetheve të Dellit ose përbërësve të tjerë të shurupit Tussavit.
  • Nuk rekomandohet për fëmijët në 2 vjeç për shkak të përmbajtjes së alkoolit

Shtatzania dhe ushqyerja me gji

Nëse jeni shtatzanë ose po ushqeni me gji, po mendoni për një shtatzani konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para se ta merrni këtë shurup.
Meqenëse nuk ka mjaftueshëm të dhëna, përdorimi gjatë shtatzanisë dhe ushqyerjes me gji nuk rekomandohet.

Si ta merrni Tussavit shurup

  • Gjithmonë merreni këtë medikament të përshkruar ekzaktesisht si në fletën përshkruese ose sipas këshillës së mjekut apo farmacistit tuaj.
  • Të rriturit dhe adoleshentët mbi 12 vjeç 10ml deri 6 herë në ditë.
  • Fëmijët 4-12 vjeç 10ml 3-5 herë në ditë
  • Fëmijët 2-4 vjeç 5 ml 3-5 herë në ditë
  • Përdorimi tek fëmijët nën 2 vjeç nuk rekomandohet

Tussavit shurup duhet të merret midis vakteve. Sa më gjatë ta mbani në gojë, aq më i mirë do jetë efekti i shurupit.
Konsultohuni me doktorin nëse simptomat përkeqësohen ose vazhdojnë për më shumë se 5 ditë.

Ruajtja

Mbani shurupin larg fëmijëve. Mos e përdorni pas datës së skadencës në paketim. Ruajeni nën  25°C. Mund të përdoret deri në 6 muaj pas hapjes së shurupit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tussavit 125g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?