Previous
Previous Product Image

Elaxa x12 bustine

L 1,050.00
Next

Tachifludec limone e miele x 10 sacchets

L 757.00
Next Product Image

Tachifludec limone x10 sacchet

L 757.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Tachifludec Limon Powder 10 Sachets është një ilaç pluhur analgjezik dhe antipiretik pa recetë, i bazuar në Paracetamol, acid Askorbik dhe hidroklorur fenilefrinë. Pluhuri i limonit Tachifludec indikohet për trajtimin simptomatik të gripit, ftohjes dhe gjendjeve të lidhura me ethe dhe dhimbje. Veprimi dekongjesant i Tachifludec-it në rrugët e para të sipërme të frymëmarrjes lëngon dhe çliron mukozën dhe gëlbazën në rast kolle dhe ftohjeje.

Tachifludec Lemon Taste 10 Sachets është një preparat i formuluar me:

• Paracetamol: përbërës aktiv me veprim kundër febrilit dhe qetësues që e bën ilaçin veçanërisht të përshtatshëm në rastet e: dhimbjeve dhe spazmave në stomak dhe zorrë, dhimbje të shkaktuara nga pengesat në rrjedhën e traktit urinar dhe biliar dhe dhimbjet menstruale. .

• Vitamina C (Acidi Askorbik): përbërës aktiv që merr pjesë në sistemin mbrojtës të trupit.

• Hidrokloridi i fenilefrinës: përbërës aktiv simpatomimetik i cili vepron duke shkaktuar vazokonstriksion të shtratit vaskular lokal dhe duke përmirësuar simptomat e obstruksionit të hundës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tachifludec limone x10 sacchet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?