Previous
Previous Product Image

Synergy Osteofit x60 capsule

L 1,870.00
Next

Kiro Complex x20 tablet

L 3,230.00
Next Product Image

Synergy Vitamine C 1000mg x60 tablet

L 1,560.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Vitamina C (Askorbina acid) është hidrosolubilen есенцијален vitamin. Në acidin acidik të acidit dehidroaskorbinës. Këto dy forma janë të rëndësishme për oksidoktivitetet në rrjedhën-red.

Витамин Ц учествува во синтезата на колагенот од коските, забите, кожата, рскавицата, тетивите и чистете enët. Ai është i përfshirë në shumë ushqime në këto substanca: synteza на тирозинот, генерзија на фолна во хидроксифолна acid, metabolizmi i substancave të dëmshme, synteza на липиди и proteina, metabolism ma ironto, i rezistent ndaj infeksionit dhe pjesë në kletomic respiration.

Vitamin C-të që prodhojnë një numër të madh të metaleve nga shumë enzima dhe kanë funksion antioksidues përmes mospërcaktimit të radikalëve të lirë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Synergy Vitamine C 1000mg x60 tablet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?