Previous
Previous Product Image

Synergy Osteofit x60 capsule

L 1,870.00
Next

Kiro Complex x20 tablet

L 3,230.00
Next Product Image

Synergy Acid Folic x60 capsule

Original price was: L 1,500.00.Current price is: L 1,300.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Synfoline është një suplement ushqimor me acid folik i përdorur veçanërisht tek gratë shtatzëna ose ato që planifikojnë të mbeten shtatzënë. Acidi folik luan një rol thelbësor në rritjen e embrionit dhe fetusit. Është i rëndësishëm për sintezën e ADN-së dhe funksionimin e të gjitha qelizave në trup

Udhëzime për përdorim:
Gjithmonë lexoni udhëzimet në paketimin e produktit ose konsultohuni me mjekun ose farmacistin përpara përdorimit.
Rekomandohet të merret 1 kapsulë në ditë.

Përbërësit
Përbërësi aktiv: Acidi folik
Përbërësit joaktivë: Celulozë mikrokristaline, Maltodekstrinë, Dioksid silikoni, Stearat Magnezi, Xhelatinë (me 12 % ujë), Ujë i Pastruar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Synergy Acid Folic x60 capsule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?