Previous
Previous Product Image

Nutriben Crescimento Lactea 250g

L 750.00
Next

Avent Natural Glass 1+m 240ml

L 2,220.00
Next Product Image

Suavinex Learning Cup 6+ 200ml

L 1,200.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: ,

Description

Suavinex Learning Cup 6+ 200ml është një gotë mësimi e dizajnuar për fëmijët mbi 6 muaj. Me një dizajn të përshtatshëm për duart e vogla dhe një duar të qëndrueshme, kjo gotë është e përshtatshme për fëmijët që po mësojnë të pijnë vetë. E përbërë nga materialet e sigurta dhe pa BPA, Suavinex Learning Cup ofron një zgjidhje të sigurt dhe të qëndrueshme për prindërit. Përmban 200ml për të mbushur lehtësisht dhe për të ndihmuar fëmijën të zhvillojë aftësinë e tyre për të përdorur gotën me vetëbesim.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Suavinex Learning Cup 6+ 200ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?