Previous
Previous Product Image

Veet x20 Wax Face Strips

L 650.00
Next

Neutrogena Bright Boost Serum 30ml

L 2,500.00
Next Product Image

Suavinex Citronnelle x36 Patchs

L 550.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Suavinex Citronnelle x36 Patchs janë plastika me përbërje natyrale që ndihmojnë në mbajtjen larg të insekteve, veçanërisht mushkonjave. Çdo patch është i përbërë nga vaj esencial citronelle, i cili liron një aromë natyrale që mban insektet larg për një periudhë të gjatë. Patch-et janë të përshtatshme për të gjitha moshat dhe mund të vendosen lehtësisht në rrobat ose në sipërfaqet afër. Ideale për përdorim gjatë aktiviteteve në natyrë për të siguruar mbrojtje të qëndrueshme dhe efektive kundër mushkonjave dhe insekteve të tjera.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Suavinex Citronnelle x36 Patchs”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?