Previous
Previous Product Image

Armour Adult Pants S,M,L x10 pcs

L 800.00
Next

Alpino Pomata Callifuga 7.5ml

L 560.00
Next Product Image

Bucco Vitae spray 15ml

L 1,600.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Spray 15 ml Buco Vitae është një emulsion për trajtimin e grykes me bazë frutat dhe farat e Hippophae rhamnoides dhe me acidi hialuronik.

Rekomandohet për:

• Plagë
• Abrasione nga korda
• Stomatit ulceroz
* Plagë të vogla (kafshime, gërvishtje)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bucco Vitae spray 15ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?