Previous
Previous Product Image

Ferrolip Baby 30ml

L 1,200.00
Next

Alanerv x20 capsule

L 2,600.00
Next Product Image

Triptan Forte x30 capsule

L 1,200.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Triptan Forte është një suplement me derivate të aminoacideve dhe vitamina B. 5-Hydroxytryptophan (5-HTP) rrit nivelet e serotoninës, një hormon i rëndësishëm që kontribuon në mirëqenien totale të trupit, përmirëson disponimin dhe zgjidh problemet e pagjumësisë. Vitaminat B ndihmojnë në ruajtjen e funksionit normal të sistemit nervor. Vitamina B1 promovon një funksion të shëndetshëm psikologjik dhe vitamina B6 ndihmon në uljen e lodhjes dhe lodhjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Triptan Forte x30 capsule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?