Previous
Previous Product Image

Denk Immun Active + D3 x 20 bust

Original price was: L2,100.00.Current price is: L2,000.00.
Next

Coledan 15000IU 10 ml

L891.00
Next Product Image

Restora Flor x 10 flacconcini

L2,060.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Restora Flor është një suplement ushqimor me probiotikë, vitamina dhe fibra prebiotike. Favorizon ekuilibrin fiziologjik të florës bakteriale të zorrëve në rast ndryshimesh për shkak të terapisë me antibiotikë, çrregullimeve intestinale ose të ushqimit, stresit, udhëtimeve dhe ndryshimit të klimës. Gjithashtu përmban vitamina të grupit B, të cilat ndihmojnë në reduktimin e lodhjes dhe në mirëfunksionimin e sistemit imunitar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Restora Flor x 10 flacconcini”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?