Previous
Previous Product Image

Tanflex x 24 Lozenges

Original price was: L1,000.00.Current price is: L500.00.
Next

Broncho Stop 120ml

L538.00
Next Product Image

Vilonit gel 100g

L438.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Vilonit gel me diclofenac është një produkt që përmban diclofenac si substancë aktive kryesore. Diclofenaci është një ilaç anti-inflamator jo-steroidal (NSAID) i cili vepron duke reduktuar inflamacionin, dhimbjen dhe temperaturën e trupit.

Ky lloj i geli përdoret zakonisht për trajtimin lokal të dhimbjeve muskulare, dhimbjeve artritike dhe të tjera forma të dhimbjeve të lidhura me inflamacionin. Aplikohet në lëkurë në zonën e dhimbjes dhe masazhohet në lëkurë për t’u absorbuar.

Si çdo ilaç tjetër, është e rëndësishme të përdorni Vilonit gel me diclofenac sipas udhëzimeve të mjekut tuaj ose të ndjekni udhëzimet e dhëna në etiketë për të minimizuar rrezikun e efekteve anësore të mundshme dhe për të siguruar që produkti të jetë efektiv për qëllimin për të cilin është përdorur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vilonit gel 100g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping