Previous
Previous Product Image

Webber Naturals Magnes Citrate 150mg x60 capsule

L 1,250.00
Next

Webber Naturals Melatonin 5mg x60 tablet

L 1,560.00
Next Product Image

Tanflex x24 Lozenge

Original price was: L 1,000.00.Current price is: L 500.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Tanflex x 24 Lozenges është një produkt që përdoret për të trajtuar simptomat e infeksioneve të rrugës respiratore, si kollë dhe dhimbje në fyt. Ky produkt përmban një kombinim të dy substancave aktive, të cilat janë guaifenesin dhe heksetidin. Guaifenesini vepron si një lëngëzues i mukozës, ndihmon në zbërthimin e mukozës së trashegueshme dhe e bën më të lehtë për të qenë i larguar. Heksetidini është një anëtar i familjes së ilaçeve të njohura si anestetikë lokalë dhe antitusivë. Përdorimi i Tanflex x 24 Lozenges është i rekomanduar për të ulur dhimbjen në fyt dhe për të zbutur kollë të pakëndshme në rast të infeksioneve të rrugës respiratore. Si çdo ilaç tjetër, para përdorimit të Tanflex x 24 Lozenges duhet të lexoni me kujdes fletëudhëzimet e përdorimit dhe të konsultoheni me mjekun tuaj nëse keni ndonjë pyetje apo shqetësim.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tanflex x24 Lozenge”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?