Previous
Previous Product Image

Vilonit gel 100g

L 438.00
Next

Corn Removal Plaster x10 pieces

L 300.00
Next Product Image

Broncho Stop 120ml

L 538.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: ,

Description

Broncho Stop është një produkt që përdoret për trajtimin e simptomave të mëdha të kollës dhe dhimbjes në fyt. Përmban një kombinim të shtuar të disa bimëve të ndryshme, siç është eukalipti, fara e anasonit, fara e majdanozit dhe fara e rigonellës.

Këto bimë përmbajnë substanca aktive që kanë veprim antitusiv (ndalojnë kollën), antiinflamator dhe qetësues për fytin. Përdorimi i Broncho Stop mund të ndihmojë në zbutjen e kollës dhe dhimbjes në fyt, duke e bërë më të lehtë për të frymëzuar dhe duke ju ndihmuar të ndiheni më mirë gjatë një periudhe të sëmundjes së rrugëve të frymëmarrjes.

Siç ndodh me çdo ilaç tjetër, është e rëndësishme të lexoni fletën e udhëzimeve të pranishme në paketim dhe të ndiqni udhëzimet e mjekut tuaj për përdorimin e saktë të Broncho Stop. Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim lidhur me përdorimin e këtij produkti, konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj për këshilla dhe udhëzime të mëtejshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Broncho Stop 120ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?