Previous
Previous Product Image

Neutrogena Bright Boost Crema Gel 50ml

L 2,700.00
Next

Neutrogena Cleansing Toner 200ml

L 800.00
Next Product Image

Neutrogena Lip Care

L 300.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: ,

Description

Neutrogena Lip Care është një linjë produkti të Neutrogena, e cila përfshin produkte për kujdesin e buzeve. Kjo linjë mund të përfshijë balsam për buze, krem për buze, trajtime për buze të thata, dhe produkte të tjera për të mbajtur buzet e hidratuara, të buta dhe të shëndetshme.

Produktet Neutrogena Lip Care zakonisht përmbajnë ingredientë që ndihmojnë në hidratimin e buzeve dhe në mbrojtjen nga dëmtimet e mundshme, si SPF për mbrojtje nga rrezet e dëmshme të diellit dhe formulacione të pasura me vitaminë E ose shea butter për të mbajtur lëkurën e buzeve të butë dhe të shëndetshme.

Përdorimi i Neutrogena Lip Care është i rekomanduar për të mbajtur buzet e hidratuara dhe të shëndetshme, sidomos në kushte të ftohta, të thata, ose nën ndikimin e faktorëve të tjerë që mund të shkaktojnë thatësi dhe dëmtim të lëkurës së buzeve. Çdo produkt specifik mund të ketë udhëzime përdorimi dhe përmbajtje të ndryshme, kështu që është e rëndësishme të lexoni etiketën dhe të përdorni produktin sipas udhëzimeve të prodhuesit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Neutrogena Lip Care”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?