Previous
Previous Product Image

Webber Naturals Melatonin 5mg x 60 Tablets

L1,560.00
Next

PMAG x 20 bustina

L2,280.00
Next Product Image

Enterogermina x 10 Flaconcini

L843.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Enterogermina është një produkt që përmban probiotikë të përdorshëm oralisht, i cili përmban shtamin e patentuar të Bacillus clausii. Ky probiotik ka për qëllim të rikthejë dhe të mbajë në balancë flokën bakteriale të zorrëve, duke ndihmuar në rregullimin e funksionit të zorrëve dhe duke përmirësuar sistemën e imunitetit lokal të zorrëve.

Enterogermina x 10 Flaconcini është një paketim i produktit Enterogermina, ku secili flakonc është dozë individuale e lëngut për përdorim oral. Kjo formë e produktit lejon përdorimin e lehtë dhe të përshtatshëm të probiotikëve, veçanërisht në raste kur ka nevojë për riparimin e flokës bakteriale të zorrëve pas një periudhe të sëmundjes ose për të mbështetur sistemin e zorrëve gjatë trajtimit me antibiotikë.

Përdorimi i Enterogermina duhet të bëhet në përputhje me udhëzimet e mjekut ose të profesionistit të kujdesit shëndetësor, pasi doza dhe frekuenca e përdorimit mund të ndryshojnë në varësi të nevojave individuale dhe të gjendjes shëndetësore.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Enterogermina x 10 Flaconcini”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?