Previous
Previous Product Image

Tanflex x 24 Lozenges

Original price was: L1,000.00.Current price is: L500.00.
Next

Enterogermina x 10 Flaconcini

L843.00
Next Product Image

Webber Naturals Melatonin 5mg x 60 Tablets

L1,560.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Webber Naturals Melatonin 5mg x 60 Tablets është një suplement dietik që përmban melatoninë si substancë aktive kryesore. Melatonina është një hormone natyrale që prodhohet nga truri dhe ndihmon në rregullimin e ciklit të gjumit. Kjo formulë e melatoninës nga Webber Naturals ofron 5mg të substancës aktive në çdo tabletë.

Melatonina është e njohur për aftësinë e saj për të ndihmuar në promovimin e gjumit të shëndetshëm dhe në menaxhimin e disa problemeve të gjumit, si insomnia ose ndryshimet në ciklin e gjumit për shkak të ndryshimeve kohore apo shkaqeve të tjera.

Përdorimi i Melatonin 5mg x 60 Tablets është rekomanduar për personat që kanë vështirësi në fjetje ose për të rregulluar ciklin e tyre të gjumit për shkaqe të ndryshme. Për më tepër, konsultimi me një profesionist të kujdesit shëndetësor është gjithmonë i rekomanduar për të përcaktuar dozën e duhur dhe për të diskutuar përfitimet dhe rreziqet e përdorimit të melatoninës në rastin tuaj të veçantë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Webber Naturals Melatonin 5mg x 60 Tablets”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping