Previous
Previous Product Image

Moller’s Omega-3 x 36

L2,400.00
Next

Doppel Herz B Kompleks x 45 tablets

L1,200.00
Next Product Image

Doppel Herz Vitamine B12 400 x 30 tablets

L1,200.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Doppel Herz Vitamine B12 350 është një suplement ushqimor që përmban vitaminë B12 në dozë prej 350 mikrogramësh në tabletë. Vitaminë B12 është e rëndësishme për shëndetin e përgjithshëm të organizmit, duke luajtur një rol kyç në funksionimin e sistemit nervor, në prodhimin e gjakut dhe në rritjen e energjisë.

Karakteristikat kryesore të Doppel Herz Vitamine B12 350 janë:

Ofron një dozë të lartë të vitaminës B12 (350 mikrogramë në tabletë)
Ndihmon në mbështetjen e sistemit nervor dhe në prodhimin e gjakut
Mund të ndihmojë në rritjen e nivelit të energjisë
Përdoret për të mbajtur nivelin e mjaftueshëm të vitaminës B12 në organizëm
Ky produkt është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që kanë nevojë për shtimin e vitaminës B12 në dietën e tyre për shkak të mungesës së saj në ushqimet e tyre të zakonshme. Për më tepër informacion në lidhje me përdorimin dhe përfitimet e këtij produkti, është e rekomandueshme të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Doppel Herz Vitamine B12 400 x 30 tablets”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?