Previous
Previous Product Image

Nutriben A.R. 800g

L3,650.00
Next

Nutriben 8 cereales 300gr

L580.00
Next Product Image

Nutriben 1 Natal 1800g

L2,850.00

Out of stock

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Nutriben 1 Natal është një formulë për foshnjat nga lindja deri në 6 muaj, e pasuruar me nutrientë të nevojshëm për rritjen dhe zhvillimin e tyre të shëndetshëm. Kjo formulë përmban të gjitha vitaminat dhe mineralet e nevojshme për foshnjën në këtë fazë të hershme të jetës.

Karakteristikat kryesore të Nutriben 1 Natal janë:

Përshtatet me nevojat e foshnjës nga lindja deri në 6 muaj
Mund të përdoret si një alternativë për të ushqyer fëmijën në mungesë të gjiut të nënës
Pasuruar me vitaminat dhe mineralet e nevojshme për rritjen dhe zhvillimin e shëndetshëm të foshnjës
Ky produkt është një zgjedhje e zakonshme për prindërit që duan të sigurojnë një ushqim të pasur për foshnjën e tyre në periudhën e parë të jetës. Për më tepër informacion në lidhje me përdorimin dhe përfitimet e Nutriben 1 Natal, është e rekomandueshme të konsultoheni me një pediatër.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutriben 1 Natal 1800g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping