Previous
Previous Product Image

B-Vital Totale x 20 eff tablets

L1,790.00
Next

Aboca LibraMed x 84 tablets

L3,080.00
Next Product Image

Neuralta B1 B6 B12 x 80 compresse

L2,500.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Neuralta B1 B6 B12 është një suplement ushqimor që përmban një kombinim të vitaminave B1, B6 dhe B12 në formë tabletash. Këto vitamina të grupit B janë esenciale për funksionimin e sistemit nervor, për energjinë e përgjithshme dhe për shëndetin e mirë të muskujve.

Karakteristikat kryesore të Neuralta B1 B6 B12 janë:

Përmban një kombinim të vitaminave B1, B6 dhe B12 në një tabletë
Ndihmon në mbështetjen e sistemit nervor dhe në rregullimin e funksioneve të tij
Mund të ndihmojë në rritjen e nivelit të energjisë së përgjithshme
Përdoret për të mbajtur nivelin e mjaftueshëm të vitaminave të grupit B në organizëm
Ky produkt është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që duan të sigurojnë një burim të mjaftueshëm të vitaminave B1, B6 dhe B12 në dietën e tyre. Për më tepër informacion në lidhje me përdorimin dhe përfitimet e këtij produkti, është e rekomandueshme të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Neuralta B1 B6 B12 x 80 compresse”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping