Previous
Previous Product Image

Synergy Vitamine C 500mg x 60 tablets

Original price was: L1,200.00.Current price is: L1,000.00.
Next

Concavit Multivitamine x 25 capsules

L940.00
Next Product Image

Eunova B12 Plus x 10 drinks

Original price was: L1,500.00.Current price is: L1,400.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: ,

Description

Eunova B12 Plus është një suplement i dizajnuar për të siguruar një dozë shtesë të vitaminës B12 dhe vitaminave të tjera ushqyese në formën e një pije. Vitaminë B12 është e rëndësishme për funksionimin e duhur të sistemit nervor dhe për prodhimin e qelizave të kuqe të gjakut.

Suplementet e vitaminës B12 janë të rëndësishme për personat që mund të kenë mungesë të kësaj vitamine, si vegjetarianët dhe veganët, të cilët nuk konsumojnë ushqime të pasura me vitaminë B12 si mish, peshk, dhe produktet e qumështit. Gjithashtu, personat me probleme të absorbimit të vitaminës B12 nga ushqimi ose ata që marrin ilaçe të caktuara, mund të kenë nevojë për suplementin.

Si me çdo suplement, është e rëndësishme të ndiqni udhëzimet e përdorimit të prodhuesit dhe të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor për përdorimin e duhur dhe për të siguruar që suplementi është i përshtatshëm për nevojat tuaja të shëndetit. Nëse keni ndonjë pyetje rreth përdorimit të Eunova B12 Plus, ju rekomandohet të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eunova B12 Plus x 10 drinks”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?