Previous
Previous Product Image

Artrohelp Forte x 20 flaconccini

Original price was: L4,200.00.Current price is: L4,000.00.
Next

ESI Noglic x 30 tablets

L970.00
Next Product Image

Webber Naturals Zinc Citrate 50mg x 180 tablets

Original price was: L2,180.00.Current price is: L2,000.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: , ,

Description

Webber Naturals Zinc Citrate 50mg është një suplement ushqimor që ofron një dozë të lartë të zinkut, një mineral i rëndësishëm për shëndetin e përgjithshëm të organizmit. Zinku është i nevojshëm për funksionimin e shëndetshëm të sistemit imunitar, për shërimin e plagëve, për shëndetin e lëkurës dhe për të mbështetur sistemin e mirëqenies në përgjithësi.

Karakteristikat kryesore të ëebber Naturals Zinc Citrate 50mg janë:

Ofron një dozë të lartë të zinkut për mbështetjen e sistemit imunitar
Ndihmon në shërimin e plagëve dhe rritjen e shëndetit të lëkurës
Mund të përdoret për të mbështetur shëndetin e syve dhe të flokëve
Paketë e përshtatshme me 180 tableta për përdorim të përditshëm
Ky produkt është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që duan të sigurojnë një mbështetje të mirëqenies dhe të shëndetit të përgjithshëm të organizmit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Webber Naturals Zinc Citrate 50mg x 180 tablets”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping