Previous
Previous Product Image

Chicco Sensitive Detergent 1.5L

L850.00
Next

Johnson’s Shampoo 300ml

L300.00
Next Product Image

Pampers Premium Care (1-2-3-4-5-6)

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,900.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Pampers është një markë e famshme e peleneve për fëmijë, e njohur për cilësinë dhe performancën e tyre në mbajtjen e thatësisë dhe komfortit për fëmijët e vegjël. Pampers ofron një gamë të gjerë të madhësive të peleneve që përshtaten me moshën dhe peshën e fëmijëve, duke përfshirë madhësitë 1 (për foshnjat), 2, 3, 4, 5, dhe 6 (për fëmijët më të mëdhenj).

Secila madhësi e peleneve Pampers është e dizajnuar për të ofruar mbrojtje optimale dhe komoditet për fëmijët në fazat e tyre të ndryshme të zhvillimit. Pampers përdor materiale të buta dhe të ndjeshme ndaj lëkurës, duke ofruar një ndjesi të butë dhe të mërzitshme për fëmijën tuaj.

Gjithashtu, Pampers ofron teknologji të përparuara të absorbimit që ndihmojnë në mbajtjen e thatësisë për një periudhë të gjatë kohore, duke i lejuar fëmijët të qëndrojnë të kënaqur dhe të komodë. Pampers është një zgjedhje e preferuar e prindërve për cilësinë dhe performancën e tyre të besueshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pampers Premium Care (1-2-3-4-5-6)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping