Previous
Previous Product Image

Bitorex x 30 tablets

Original price was: L1,490.00.Current price is: L1,300.00.
Next

Doppel Herz Vitamine B12 400 x 30 tablets

L1,200.00
Next Product Image

Cedevita 9 Vitamins

L80.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: ,

Description

Cedevita 9 Vitamins është një produkt në formë të pulës së pasuruar me vitamina, i cili përmban një sërë të plotë të 9 vitaminave të rëndësishme për shëndetin. Kjo pije është një mënyrë e shijshme dhe e lehtë për të konsumuar vitaminat e nevojshme për organizmin.

Vitaminat që përmban Cedevita përfshijnë vitaminën C, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 dhe B12. Këto vitamina kanë rol të rëndësishëm në mbështetjen e shëndetit të përgjithshëm, duke përfshirë funksionimin e rregullt të sistemit imunitar, sistemit nervor dhe të tjerëve.

Cedevita 9 Vitamins vjen në formën e një pulë të shijshme dhe të lehtë për të përgatitur, duke e bërë atë një zgjedhje të mirë për të përfshirë më shumë vitamina në dietën tuaj të përditshme. Është e rëndësishme të kujtohet që sasia e vitamina që nevojiten varion nga personi në person, prandaj është mirë të konsultoheni me një profesionist të shëndetit për të siguruar se jeni duke marrë sasinë e duhur për nevojat tuaja të individëve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cedevita 9 Vitamins”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping