Previous
Previous Product Image

Rilastil Sun Allergy 50+ 50ml

Original price was: L4,190.00.Current price is: L4,000.00.
Next

Rilastil Sun Age Repair 50+ 40ml

L3,210.00
Next Product Image

Rilastil Acnestil Micropeeling 30ml

Original price was: L3,490.00.Current price is: L3,000.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Rilastil Acnestil Micropeeling është një produkt i dizajnuar për të trajtuar aknet dhe për të ndihmuar në rregullimin e lëkurës së tepërt dhe në zvogëlimin e shenjave të aknet. Ky produkt përmban acid salicilik dhe komplekse anti-akne që ndihmojnë në pastrimin e poretë dhe në zvogëlimin e skuqjes së lëkurës. Formulimi i këtij produkti është i lehtë dhe i shkëlqyeshëm, duke e bërë atë të përshtatshëm për përdorim të përditshëm. Përdoret në mëngjes dhe në mbrëmje, pasi të ketë pastruar mirë lëkurën, duke e aplikuar në zonat e prekura. Përdorimi i këtij produkti mund të ndihmojë në përmirësimin e teksturës së lëkurës dhe në zvogëlimin e shenjave të aknet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rilastil Acnestil Micropeeling 30ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?