Previous
Previous Product Image

Ducray Kertyol Concentrate 100ml

Original price was: L 2,300.00.Current price is: L 2,000.00.
Next

Fresh Breath Spray Pharma Lead 30ml

L 400.00
Next Product Image

Ducray Diaseptyl 125ml

L 1,200.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Ducray Diaseptyl është një zgjidhje antiseptike për përdorim të jashtëm, e përshtatshme për pastrimin dhe trajtimin e lëkurës së plagës, të prerjeve, ose të tjera gjendjeve të lëkurës që kërkojnë një trajtim antiseptik. Formulimi i tij përmban digluconat të klorheksidinës, një substancë antiseptike e njohur për veprimin e saj antibakterial dhe antimikotik.

Ky produkt është i përshtatshëm për të pastërnuar lëkurën para dhe pas ndërhyrjeve kirurgjikale të vogla, dhe mund të përdoret edhe për të trajtuar akne në lëkurë. Përveç kësaj, Diaseptyl mund të përdoret për të trajtuar dhe për të parandaluar infeksionet e lëkurës në raste të ndryshme, duke përfshirë edhe ato të shkaktuara nga prerjet apo friksioni i tepërt i lëkurës.

Ducray Diaseptyl është testuar dermatologjikisht dhe është i përshtatshëm për përdorim në lëkurën e ndjeshme. Produkti vjen në një shishe prej 125 ml, e cila është e lehtë për të transportuar dhe për të përdorur kudo që të jeni. Për rezultate më të mira, rekomandohet përdorimi i rregullt dhe i vazhdueshëm i produktit, në përputhje me udhëzimet e dhëna në etiketën e produktit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ducray Diaseptyl 125ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?