Previous
Previous Product Image

Golapiol adult 15ml

L630.00
Next

Nurofen 100mg/5ml shurup 150ml

L778.00
Next Product Image

Algofen x 20 tablete 500mg

Original price was: L258.00.Current price is: L220.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Algofen është një ilaç i bazuar në ibuprofen, i cili është një anti-inflamator jo-steroidal (NSAID) i përdorur për të lehtësuar dhimbjen dhe inflamacionin. Përdoret për trajtime të ndryshme që shkaktojnë dhimbje, si artriti, dhimbje të muskujve, dhimbje të kokës dhe dhimbje të tjera të trupit.

Doza e Algofenit dhe koha e përdorimit mund të ndryshojnë në varësi të moshës, peshës dhe gjendjes së përgjithshme të shëndetit të personit. Është e rëndësishme të përdoret në dozën dhe për periudhën e kohës që rekomandon mjeku ose etiketa e produktit.

Si çdo ilaç tjetër, Algofeni ka efekte anësore potenciale, përfshirë ndryshime në stomak, rrezik të sëmundjeve të ulçerës, dëmtim të mëlçisë, ndërprerje të funksionit të zemrës, dhe reaksione të tjera alergjike. Është e rëndësishme që të bisedoni me mjekun tuaj për përdorimin e Algofenit dhe të konsultoheni me ta nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim rreth përdorimit të tij.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Algofen x 20 tablete 500mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping