Previous
Previous Product Image

Carefree Cotton Feel Normal x 20 Liners

L300.00
Next

Libresse Dailies Regular x 20 liners

L280.00
Next Product Image

Libresse Pure Sensitive Ultra Night x 8 Liners

L400.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: ,

Description

Libresse Pure Sensitive Ultra Night x 8 Liners janë një zgjedhje e shkëlqyeshme për gratë që kërkojnë një mbrojtje të përforcuar gjatë natës, gjatë periudhës së menstruacioneve. Këto liners janë dizajnuar posaçërisht për të ofruar një mbrojtje të përshtatshme dhe të sigurtë gjatë gjumit, duke përdorur një teknologji të avancuar absorbuese.

Me një profil të hollë dhe të përshtatshëm, ato ofrojnë një përputhje të shkëlqyer dhe një ndjesi të komoditetit gjatë gjumit. Materialet e tyre të buta dhe teknologjia e avancuar e absorbimit sigurojnë një ndjesi të thatë dhe të freskët, duke reduktuar rrezikun e ndotjes dhe duke ofruar një gjumë të qetë dhe të pa ndërprerë.

Paketimi në sasi prej 8 liners e bën atë të përshtatshme për përdorim gjatë gjithë periudhës së menstruacioneve, veçanërisht në netët ku është nevojë për një mbrojtje të përforcuar. Libresse Pure Sensitive Ultra Night Liners janë zgjedhja e duhur për gratë që dëshirojnë një produkt cilësor dhe të përshtatshëm për të siguruar një gjumë të qetë dhe të pa ndërprerë gjatë natës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Libresse Pure Sensitive Ultra Night x 8 Liners”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping