Previous
Previous Product Image

Avent Classic+ x 2

L760.00
Next

Natursutten Orthodontic Biberon

L1,250.00
Next Product Image

Biolane Baby Detergent 750ml

L1,300.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Biolane Baby Detergent 750ml është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të larë rrobat e delikata të fëmijëve. Ky detergent është formuluar posaçërisht për të kujdesur për lëkurën e ndjeshme të fëmijëve, duke ofruar një pastrim të butë dhe të efektshëm, pa dëmtuar teksturën dhe ngjyrat e rrobave.

Formulimi i këtij detergenti është i pasuruar me substancat e buta dhe pastruese, të cilat largojnë ndotësit dhe mbetjet e zakonshme nga rrobat, duke lënë ato të pastër dhe të freskëta. Përmban një kombinim të kujdesshëm të elementëve që ndihmojnë në mbajtjen e lëkurës dhe teksturës së butë të rrobave të fëmijëve.

Paketimi në sasi prej 750ml e bën atë të përshtatshme për përdorim të përditshëm dhe për të zgjatur shërbimin e produktit. Biolane Baby Detergent është një zgjedhje e sigurt për prindërit që duan të ofrojnë një pastrim të butë dhe të kujdesshëm për rrobat e ndjeshme të fëmijëve, duke garantuar që të gjitha rrobat të mbeten të pastër dhe të freskëta për përdorim të ardhshëm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Biolane Baby Detergent 750ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?