Previous
Previous Product Image

Omron M2

L7,500.00
Next

Zeptair Nebulizer

Original price was: L16,200.00.Current price is: L16,000.00.
Next Product Image

Boso Medicus X

Original price was: L7,500.00.Current price is: L7,000.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Monitorues elektronik i presionit të gjakut dhe pulsit. Përdoret në krahun e sipërm. Memorizon 30 vlera matje. Vendoseni aparatin në krahun e sipërm, mbani krahun të relaksuar në një tavolinë. Shtypni butonin, më pas rrini të qetë dhe mos flisni gjatë matjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Boso Medicus X”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?