Previous
Previous Product Image

Magne D’oro x 20 bustine

L1,000.00
Next

Medical Stockings x 2

L2,800.00
Next Product Image

Description

Lekadol Combo përmban Paracetamol, një analgjezik që lehtëson dhimbjen dhe ul temperaturën si dhe Fenilefrinë, një dekongjestiounus nazal që lehtëson bllokimin e hundëve. LEKADOL COMBO përdoret për të lehtësuar simptomat e ftohjes dhe gripit. Rekomandohet për të rriturit dhe adoleshentët mbi 16 vjeç.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lekadol Combo 500+12.2mg x20 bustine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping