Previous
Previous Product Image

Golapiol Junior Spray Gola 15ml

Original price was: L630.00.Current price is: L600.00.
Next

Reintegra x 10 bustine

L1,000.00
Next Product Image

Algolider Nimesulide 100mg x 30 bustine

Original price was: L634.00.Current price is: L300.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Algolider Nimesulide 100mg është një preparat anti-inflamator jo-steroidal (NSAID), i përdorur për të lehtësuar dhimbjen dhe inflamacionin në raste të ndryshme, si artriti, dhimbjet e muskujve dhe nyjeve, si dhe për trajtimin e dismenorres primare (dhimbjeve menstruale).

Bustina e Algolider Nimesulide përmban një dozë prej 100 mg të substancës aktive nimesulide, të cilën duhet të shpërndani në një gotë uji dhe ta pini. Doza dhe frekuenca e përdorimit të Algolider Nimesulide përcaktohet zakonisht nga mjeku ose në përputhje me udhëzimet e etiketës së produktit.

Si me çdo NSAID, është e rëndësishme të përdorni Algolider Nimesulide në dozën minimale efektive për një kohë të shkurtër për të reduktuar rrezikun e efekteve anësore të mundshme si dëmtim gastrointestinal dhe rritje të rrezikut kardiovaskular. Për këtë arsye, konsultohuni gjithmonë me mjekun tuaj për përdorimin e këtij preparati, veçanërisht nëse keni ndonjë gjendje shëndetësore të caktuar ose po merrni medikamente të tjera.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Algolider Nimesulide 100mg x 30 bustine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping