Previous
Previous Product Image

Neurotynox D x 30tablete

Original price was: L2,360.00.Current price is: L2,100.00.
Next

Uticran x 20 capsules

Original price was: L1,680.00.Current price is: L1,500.00.
Next Product Image

Forreac Adulti x 14 stick pack

L1,720.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Forreac Adulti është një produkt i përdorur për trajtimin e simptomave të refuzxhit (refluksit gastroezofageal), një gjendje kur acidet stomakale kthehen mbrapa në ezofag duke shkaktuar djegie në gjoks. Këto simptoma mund të përfshijnë djegie në gjoks, regurgjitacion (kthimi i ushqimit në gojë), dhe mund të ndodhë pas vaktit ose gjatë natës.

Forreac Adulti antireflusso mund të vijë në formën e paketave individuale (“stick pack”) të përshtatshme për konsumim. Përbërësit e tij mund të përfshijnë substanca që zvogëlojnë prodhimin e acidit në stomak ose që mbrojnë mukozën e ezofagut nga efektet e acidit.

Si me çdo ilaç tjetër, është e rëndësishme të ndiqni udhëzimet e përdorimit të prodhuesit dhe të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor për përdorimin e duhur. Nëse keni simptoma të refuzxhit ose keni pyetje rreth trajtimit, ju rekomandohet të konsultoheni me një mjek ose një gastroenterolog për një vlerësim të plotë dhe rekomandime të personalizuara për trajtimin tuaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forreac Adulti x 14 stick pack”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?