Previous
Previous Product Image

Nurofen 100mg/5ml shurup 150ml

L778.00
Next

Acetamol 500 mg x 20 tablete

L357.00
Next Product Image

Tylolhot Pediatric x 12 bustine

L269.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Tylolhot Pediatric është një ilaç i përdorur për trajtimin e temperaturës së lartë dhe dhimbjes tek fëmijët. Përbërësit aktivë të Tylolhot Pediatric janë paracetamoli dhe kafeina. Paracetamoli vepron si analgjezik (reduktor i dhimbjes) dhe antipiretik (reduktor i temperaturës së trupit), ndërsa kafeina mund të ndihmojë në shtimin e efekteve të paracetamolit.

Tylolhot Pediatric është në formën e bustinave për përdorim më të lehtë dhe të përshtatshëm për fëmijët. Doza dhe frekuenca e përdorimit të Tylolhot Pediatric për fëmijët varet nga pesha dhe mosha e tyre, dhe zakonisht përcaktohet nga mjeku ose rekomandimet në etiketën e produktit.

Si me çdo ilaç tjetër, është e rëndësishme të përdoret në dozën dhe për kohën e rekomanduar dhe të konsultoheni me mjekun tuaj për përdorimin e Tylolhot Pediatric për fëmijë. Gjithashtu, është e rëndësishme të ruheni në dijeni për efektet anësore të mundshme dhe të kërkoni ndihmë mjekësore nëse keni pyetje ose shqetësime rreth përdorimit të këtij ilaçi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tylolhot Pediatric x 12 bustine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping