Previous
Previous Product Image

Nutriva Vegan D3 2000 UI x60 tablet

L 3,000.00
Next

Calcio Carbonato 500mg x60 tablet

L 860.00
Next Product Image

Power of Nature Vitamine C+ Zinc x30 tablet

L 750.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Zinku është një nga elementët gjurmë më të rëndësishëm të trupit tonë pasi është i nevojshëm për funksionimin e duhur të çdo qelize.

Classics Platinum Range Zinc Plus C kombinon përfitimet unike të zinkut me ato të vitaminës C për rezultate edhe më të mira. Gjurmë elementi i zinkut gjendet gjithashtu në një formë acidi të absorbueshme për të siguruar thithjen maksimale.

Formula Zinc Plus C përfshin zink i cili:

Kontribuon në metabolizmin normal të acideve dhe bazave.
Kontribuon në metabolizmin normal të karbohidrateve.
Kontribuon në funksionin normal kognitiv.
Kontribuon në sintezën normale të ADN-së.
Kontribuon në fertilitetin dhe riprodhimin normal.
Kontribuon në metabolizmin normal të makronutrientëve.
Kontribuon në metabolizmin normal të acideve yndyrore.
Kontribuon në metabolizmin normal të vitaminës A.
Kontribuon në sintezën normale të proteinave.
Ndihmon në ruajtjen e gjendjes normale të kockave.
Ndihmon në ruajtjen e gjendjes normale të flokëve dhe lëkurës.
Ndihmon në ruajtjen e niveleve normale të testosteronit në gjak.
Ndihmon në ruajtjen e shikimit normal.
Ajo luan një rol në procesin e ndarjes së qelizave.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Power of Nature Vitamine C+ Zinc x30 tablet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?