Previous
Previous Product Image

Honorvit x30 capsule

L 2,150.00
Next

Natures Aid collagen Joint Formula x60 capsule

L 3,800.00
Next Product Image

Onovo x30 tablet

L 2,500.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Onovo është një suplement I cili përban kombinimin e multivitaminave dhe mineraleve të ndryshme në një formulë unike të balancuar me 30 makronutrientë thelbësorë për një jetë më të shëndetshme. Mbështet prodhimin e energjisë, forcon imunitetin, përmirëson metabolizmin tuaj dhe ndihmon në plotësimin e nevojave ushqyese ditore.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Onovo x30 tablet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?