Previous
Previous Product Image

Mini drops Multivitamine 50ml

Original price was: L1,440.00.Current price is: L1,300.00.
Next

Viranto Forte Sir 100ml

L1,500.00
Next Product Image

Macular B Forte x 20 compresse

Original price was: L2,100.00.Current price is: L2,000.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: ,

Description

Macular B Forte është një produkt i dizajnuar për të mbështetur shëndetin e syve, veçanërisht për të mbrojtur dhe për të përmirësuar shëndetin e makulës, që është pjesa e qendrës së retinës së syrit dhe është e rëndësishme për shikimin e qartë. Kjo përmban një kombinim të vitaminave, mineraleve dhe antioksidantëve, që janë të dobishme për shëndetin e syve.

Kombinimi i vitaminave B me minerale dhe antioksidantë është shpesh i përdorur për të mbrojtur shëndetin e syve dhe për të rritur mbrojtjen kundër dëmeve të mundshme.

Këshillohet të konsultoheni me një profesionist të shëndetit për më shumë informacion dhe për të kuptuar nëse ky produkt është i përshtatshëm për nevojat tuaja shëndetësore.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Macular B Forte x 20 compresse”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping