Previous
Previous Product Image

Combiart x30 tablets

L3,900.00
Next

Osteoaid x 30 caps Superfood

L3,500.00
Next Product Image

Kentoferro Forte- Ferro+Vit C x20 capsule

L1,950.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

KENTOFER forte është një suplement ushqimor i bazuar në hekur dhe vitaminë C. Hekuri dhe vitamina C kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe reduktimin e lodhjes dhe lodhjes. Hekuri kontribuon në metabolizmin normal të energjisë, ndërsa vitamina C ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kentoferro Forte- Ferro+Vit C x20 capsule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?