Previous
Previous Product Image

Curasept Luxury Whitening 75ml

L 3,000.00
Next

Elaxa x12 bustine

L 1,050.00
Next Product Image

Gleitgelen Gel 20g

L 620.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Gleitgelen është një krem ​​lubrifikant me Chlorhexidine i përshtatshëm për zonën intime tek femrat. Parandalon dhimbjet gjatë marrëdhënieve seksuale të shkaktuara nga thatësia vaginale dhe balancon mukozën normale. Përdoret tek femrat pas operacioneve në zonën intime, tek femrat e reja në situata stresi dhe tek femrat 40-50 vjeç. Ky krem ​​nuk ka efekte të dëmshme në organet gjenitale të grave dhe burrave dhe mund të përdoret me prezervativë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gleitgelen Gel 20g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?