Previous
Previous Product Image

Gleitgelen Gel 20g

L 620.00
Next

Tacchipirine sciroppo 120mg/5ml

L 614.00
Next Product Image

Elaxa x12 bustine

L 1,050.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Fortex Elaxa Elaxa Fiber është suplement që përmban fibra dhe probiotikë me veprim laksativ. Mbështet metabolizmin dhe proceset e tretjes. Probitokët ndihmojnë për të krijuar një mjedis normal të zorrëve dhe rehati gastrointestinale. Ndihmon në ruajtjen e lëvizjeve normale të zorrëve duke rritur shpeshtësinë e jashtëqitjes. Fibra e patates nxit mekanikisht mukozën dhe përmirëson defekimin (zbrazjen e përmbajtjes së zorrëve). Fibrat ndihmojnë në largimin e ujit të tepërt nga trupi. Inulina siguron një mjedis – pH dhe lëndë ushqyese të përshtatshme, të favorshme për zhvillimin më të mirë të baktereve probiotike të dobishme. Lactobacillus Acidophilus (Lactobacillus acidophilus) ndihmon në mirëmbajtjen e florës natyrore gastrointestinale. Probiotiku Lactobacillus acidophilus ndihmon tretjen dhe zbërthimin e substancave në traktin gastrointestinal dhe përmirëson peristaltikën.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elaxa x12 bustine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?