Previous
Previous Product Image

Calmavis x30 tablet

Original price was: L 1,800.00.Current price is: L 1,600.00.
Next

Biomag x30 chewable tablet

L 1,800.00
Next Product Image

Extra Valerianic Cardio x30 capsule

L 1,500.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Vetitë:
– mentoli në përbërje shkakton një gjendje qetësie në sistemin nervor, kontribuon në efektin e dobishëm në sistemin kardiovaskular, aktivizon qendrën e frymëmarrjes dhe ngop indet me oksigjen, duke rezultuar në lehtësim të menjëhershëm të frymëmarrjes;
– ka një efekt të shpejtë, mirëqenien e instalimit brenda 5 minutave nga administrimi;
– mentil izovalerati në mentol kontribuon në përmirësimin e ndjesive të pakëndshme që ndodhin gjatë përdorimit të mjeteve të transportit (makinë, anije, aeroplan).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Extra Valerianic Cardio x30 capsule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?