Previous
Previous Product Image

Fortex Vit C Zinc Direct x 30 sacchets

L1,000.00
Next

Nevo Brain x 10 flacconcini

L2,630.00
Next Product Image

Daily Probio x 30 capsules

Original price was: L3,120.00.Current price is: L3,000.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

HealthAid DailyProbio është një suplement që përmban një përzierje superiore të 10 miliardë kulturave të gjalla. Favorizon ekuilibrin fiziologjik të florës bakteriale të zorrëve në rast ndryshimesh për shkak të terapisë me antibiotikë, çrregullimeve intestinale ose të ushqimit, stresit, udhëtimeve dhe ndryshimit të klimës. Përmban prebiotikë Frukto-oligosakaride (FOS) për të ndihmuar në stimulimin e përhapjes dhe mbijetesës së baktereve ‘miqësore’.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Daily Probio x 30 capsules”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?