Previous
Previous Product Image

Acumed 360 ml

L 1,200.00
Next

Curasept ADS 705 0.05% 75ml

L 850.00
Next Product Image

Curasept Implant 200ml

L 1,160.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Curasept Implant Clorexidina 0.20% rekomandohet për përdorim në rastin e futjes së implanteve dentare, procedurave të ngarkimit të menjëhershëm, pas nxjerrjes komplekse të dhëmbëve, procedurave të rigjenerimit të kockave, gingivitit, periodontitit dhe në të gjitha rastet kur kërkohet normalizim më i shpejtë i lezioneve. garantimi i suksesit të procedurave dentare.
KLOREKSIDINE

Aktiviteti anti-pllakë kryhet si duke kontrastuar zhvillimin e baktereve ashtu edhe duke u lidhur me matricën e pllakës, duke parandaluar zhvillimin dhe zbërthimin e saj.
PVP SHKEN KOPOLIMER
Formon një shtresë mbrojtëse në mishrat e dhëmbëve duke ndihmuar, me veprim mekanik, të lehtësojë simptomat e shkaktuara nga acarimi i mukozës së gojës dhe të parandalojë formimin dhe depozitimin e pllakave.
ACIDI HIALURONIK
Është një polimer natyral i cili kryen një veprim të zgjatur balancues të lëngjeve të indeve dhe nxit shërimin dhe riparimin e indeve pasi parandalon humbjen e acidit hialuronik nga indet. Nuk përthithet nga mukoza dhe nuk ka efekte farmakologjike lokale apo sistemike.
SISTEMI I REKLAMAVE
Ngjyrosja e jashtme e dhëmbëve është pasojë e mundshme e përdorimit të zgjatur të produkteve që përmbajnë klorheksidinë. Sistemi ADSR i përfshirë në shpëlarësit e gojës ndërhyn në dy nga mekanizmat kryesorë të pigmentimit dhe ndihmon në uljen e incidencës dhe shtrirjes së tyre.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curasept Implant 200ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?