Previous
Previous Product Image

Acumed 360ml

Original price was: L 1,200.00.Current price is: L 1,000.00.
Next

Curasept ADS 705 0.05% 75ml

L 850.00
Next Product Image

Deep Sleep Melatonin 1mg x10 capsule

Original price was: L 924.00.Current price is: L 800.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Deep Sleep Melatonin 1mg x10 kapsula është një suplement dietik i krijuar për të ndihmuar në përmirësimin e cilësisë së gjumit. Melatonina është një hormon natyral që ndihmon në rregullimin e ciklit të gjumit dhe zgjimit.

Karakteristikat kryesore:

Përmban 1mg melatoninë për kapsulë.
Ndihmon në përmirësimin e cilësisë së gjumit.
Mund të jetë e dobishme për ata që kanë vështirësi të flenë ose që përjetojnë ndërrime të orëve të gjumit (si puna në turne të ndryshme ose udhëtimet me avion).
Nuk përmban gluten, sheqer dhe ngjyrues artificialë.
Përdorimi:
Merrni një kapsulë 30 minuta para gjumit me pak ujë. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar pa konsultuar një mjek.

Kujdes:

Ky produkt nuk është i përshtatshëm për fëmijët.
Gratë shtatzëna ose ato që ushqejnë me gji duhet të konsultohen me një mjek para përdorimit.
Nuk duhet të përdoret si një zëvendësim për një dietë të ekuilibruar dhe të larmishme dhe për një stil jetese të shëndetshëm.
Deep Sleep Melatonin 1mg x10 kapsula është një ndihmë natyrale për të rregulluar ciklin e gjumit, duke kontribuar në një gjumë të qetë dhe cilësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Deep Sleep Melatonin 1mg x10 capsule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?